ΙΑΤΡΕΙΟ

Η νεφρολόγος Θεοχαρούλα Κοντούλη υποδέχεται στο ιατρείο της τον ασθενή με σεβασμό, χαμόγελο και διάθεση για προσφορά ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών. Μέσα σε ένα χώρο φιλικό, ξεκούραστο και μοντέρνο, παρέχει πλήρη νεφρολογική φροντίδα, κατευθυντήριες οδηγίες, διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία κάθε νεφρολογικής πάθησης, με εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενούς.

Η πολυετής εμπειρία και η προϋπηρεσία της ιατρού σε μεγάλα νεφρολογικά και παθολογικά κέντρα της Αττικής και η συνεχής ενημέρωσή της πάνω στη διεθνή βιβλιογραφία, διασφαλίζουν ότι οι ασθενείς λαμβάνουν αξιόπιστη καθημερινή βοήθεια.

image-default.jpg image-default.jpg

Ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο σε οποιοδήποτε στάδιο (1ο έως 5ο), με υπέρταση, διαβητική νεφροπάθεια, αιματουρία - λευκωματουρία, οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συστηματικά νοσήματα, μεταβολικά νοσήματα, πολυκυστική νόσο, λοιμώξεις ουροποιητικού, νεφρολιθίαση, καρδιονεφρικά σύνδρομα, σπάνια νοσήματα, μπορούν να απευθυνθούν στην Ιατρό για άμεση διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία.

Στον ασθενή παρέχονται οδηγίες και πληροφορίες για τις διατροφικές συνήθειες, διαιτολογική υποστήριξη και ψυχολογική ενθάρρυνση για την τήρηση της θεραπείας και τη δραστηριοποίησή του στην καθημερινότητα.